Brokkoli krémleves

0
(0)
  • Hozzávalók:
    1ek vaj
    1kg brokkoli
    1fej lila vagy vörös hagyma
    só, bors, chili ízlés szerint
    kevés liszt
    Főzőtejszín
  • Elkészítés:
    A hagymát a vajon megpirítom,
    A brokkolit rózsáira szedem,
    Ízesítem a brokkolit és puhulásig főzőm,
    Leszűröm, és botmixerrel pürésítem, ha túl sűrű a főző lével hígítom
    A tejszínt pici liszttel sűrítem, majd újra forralom a brokkolis pürével

Értékelés

Nyomj a csillagokra az értékelésért

Átlagos értékelés 0 / 5. Eddigi értékelések 0

Még nem értékelt, légy az első aki értékeli

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük